o-nama

O nama

Predvođen vrhunskim stručnjacima iz oblasti modernih tehnologija, ProMobi tim čini preko 100 mladih i perspektivnih ljudi (50 tehničara i preko 50 zaposlenih u prodaji i podršci). Posvećena obuka i najnaprednija oprema omogućili su nam ne samo da se susretnemo sa svakim izazovom koji nam predstoji već i da diktiramo svetske trendove u industriji mobilnih uređaja.

Naš sistem i poslovni procesi rezultat su višedecenijskog rada i učenja, a prijatno radno okruženje i prijateljska atmosfera doprineli su da ProMobi, na osnovu njegove stabilnosti i kvaliteta rada, u 2020. godini bude među top 50 kompanija nagrađenih za natprosečno poslovanje.

Kao ovlašćeni servis svih svetskih lidera prisutnih na tržištu mobilnih telefona i savremenih tehnologija, svakodnevno inspirišemo i opravdavamo poverenje zadovoljnih kupaca. Ovo iskustvo nam pomaže da razumemo potrebe kupaca i ponudimo tržištu usluge i proizvode koji zadovoljavaju sve njihove potrebe za savremenom tehnologijom.

Osim što smo ovlašćeni prodavac Samsung uređaja, preko 10 godina smo i ovlašćeni servis za uređaje ovog brenda. Ovo nas čini jedinstvenim na tržištu i garantuje našim kupcima da mogu računati na vrhunsko iskustvo, ne samo prilikom kupovine, već i tokom korišćenja uređaja u slučaju potrebe za podrškom.